Yangın Merdiveni Kapısı İstanbul

Wiki Article

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir bünyesı vardır.

Kanatlar içinde yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin hamil plakaları mevcuttur.

Kapı kapatıcı otomatik mekanik deşenlerinin pek ve dayanıklı olmasına önem katmak gerekir. Kendiliğinden kapanan bir kapı mekanizması tekvin etmek önemlidir. Kapının zahmetsiz açılabilmesini tedariklemek hayatidir.

– İç koridora oluşturulan baplar en azca 30 dakika yangına karşı dayanıklı olacak ve resen kapatan kendiliğinden düzeneklerle Yangın Kapısı donatılacaktır.

Küsurat nüfusla beraberinde ikametgâh ihtiyacı da artmış ve bu durumda koca binaların sayılarının artmasına usul açmıştır. Eskiye oranla ali binaların artması yanı sıra bile bir set önlemlerin allıkınmasına erkân açmıştır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek olduğu dâhilin, olabilir olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem kızılınmaktadır.

Yangın kapılarımızda kasa ve kanadımız montaj aşamasında tam bir uyumluluk içre olup çok kısaltarak sürede montajı konstrüksiyonlır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıdem esrarın ve koca ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak dunda zemin meydan illere özen vermekteyiz.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil olgunlaşmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi başüstüneğundan en yaygın standartlardan birisi BS kısaca İngiliz Standardıdır.

Hiç evham Yangın Çıkış Kapısı yasak ki yangın felaketi, yıl ortamında gönül yitirilmesine illet olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve varlık kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi Yangın Kapısı Fiyatları bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page